Top întrebări

Da, intrucat realizam decodari exclusiv online. Pentru decodare avem nevoie de modelul si seria radioului ce se afla pe eticheta sa, anumite radiouri expun seria pe ecran, in urma accesarii meniului de service.

Nu, pentru ca noi ne ocupam exclusiv de decodari online - ramura a criptografiei si a criptanalizei. Pentru aceasta operatiune, trebuie sa folositi chei dedicate sau alternative, iar daca nu aveti abilitati tehnice, puteti apela la orice service auto care are si departament de electrica auto.

Da, pentru ca oferim servicii de decodare pentru majoritatea radiourilor OEM ce sunt fabricate in intervalul 1991 - .

Da, putem decoda majoritatea sistemelor audio auto, inclusiv a celor cu navigatie incorporata. Singura conditie fiind ca sitemul audio sa fie OEM (echipament original montat de producatorul auto).

Pentru a decoda un radio auto, avem nevoie doar de seria si modelul lui (informatii ce se gasesc pe eticheta radio), prin urmare prezenta radioului nu este necesara.

Plata se face prin transfer bancar ING / BRD. Pentru orice alta banca, sunt acceptate si platile prin online banking.

Procesul de decodare va fi pornit imediat dupa confirmarea platii si dureaza de la 5 minute pana la 2 ore in functie de complexitate dar si de volumul comenzilor din ziua respectiva. De obicei codul este livrat telefonic sau pe WhatsApp in mai putin de 10 minute.